Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Jotain punaista

 

Värjättiin Viivin tukkaa punaisemmaksi, kun sen edellinen punainen oli alkanu jo haalistua. Haluttiin vähän tummempaa ja intensiivisempää, ehkä vähän viininpunertavan vivahteista punaista! ei niinkään mitään kirkuvan punaista :-D





Jouduttiin tällä kertaa käyttämään ihan noita kaupan värejä, koska tukkua ei ollut missään lähettyvillä.




Värin levitystä :)





Kiepautetaan tukka siistille nutturalle ettei töhri turhaan kappaa ja niskaa. Sitten odotellaan 30min, Lopuksi hiukset huuhdellaan ja pestään shampoolla, mutta ei laiteta hoitoainetta. Varsinkaan juuri kun on värjännyt punaiseksi, ei kannata pestä hiuksia hiuksiin jätettävällä hoitoaineella, koska se jo vie heti hiuksista väriä. Punaisen kanssa kannattaa muutenkin käyttää mielummin aina hiuksiin jätettävää hoitoainetta, kuin pois pestävää, näin säilytät pidempään intensiivisemmän punaisen :)


Ja lopuksi tottakai leikataan, vähän huonoja latvoja ja vanhaa kerrostusta pois ja uutta mallia :-)


Lopputuloksena oli sitten uusi kirkkaampi punainen ja terveämmät latvat :)

Aika paljon lyhennettiin, lähti ainakin 10-15cm pois, Viivi halusi melkein kaikki kerrostukset pois mitä oltiin parikuukautta aikaisemmin leikattu!

3 kommenttia:

  1. hehe, jeejee:DDD näyttääpäs ne punaiselta:):)

    VastaaPoista
  2. Mä en oo koskaan kuullut, ettei sais käyttää poishuuhdeltavaa hoitsikkaa. Voitko vähän avata, mihin perustuu se, ettei saisi käyttää tai että hoitoaineen käyttö haalistaa väriä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No siis me puhuttiin siitä joskus koulussa, että se saattaa haalistaa :-D Ainakaan heti värjättyihin punaisiin ei kannata vielä käyttää poishuuhdeltavaa. Sitten mun työharjottelu paikassa myös neuvottiin, että ei kannata punaiseen tukkaan laittaa pois huuhdeltavaa, en kyllä sit ole ihan varma miksi ei, mutta kai siinä on sit joku semmonen että kyllähän noi haudehoidot ym haalistaa myös värejä. Ja jotkut oli kuulemma testannutkin sitä, pesemällä pois huuhdottavalla ja jätettävällä :D

      Poista